Comunicat de CETIP sobre Business With Social Value

Un any més, l’1 de desembre se celebrarà una nova edició de la trobada Business With Social Value (BWSV) al Palau de Congressos de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa que busca generar possibilitats reals de contractació competitiva de negoci amb valor social per persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat perquè puguin obtenir per si mateixes els recursos necessaris per assolir els seus objectius.

Per cinquè any consecutiu, en aquesta convocatòria queda vetada la participació dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada. Davant d’aquesta situació, des de CETIP, i com a associació creada per defensar la legitimitat i els interessos d’aquests centres, volem manifestar:

 • Que aquesta trobada és un acte discriminatori que impedeix la participació dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada, que han liderat la creació de llocs de treball per persones amb discapacitat, arribant a crear, durant els últims anys, més llocs de feina per a persones amb diversitat funcional que la resta d’entitats del sector.
 • Que CETIP està compromesa amb l’impuls de totes les iniciatives que assoleixin la integració de les persones amb discapacitat al mercat de treball, sempre que aquestes iniciatives no suposin alhora una discriminació. En aquest sentit, la trobada BWSV concedeix un tracte preferencial als Centres Especials de Treball Assistencials en detriment dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada, a qui es priva de participar en aquesta jornada.
 • Que l’associació reivindica que els fons públics invertits en aquests tipus d’accions han de servir a l’interès general, afavorint tot el sector implicat i no només a una part del mateix, motiu pel qual CETIP exigeix que es prenguin les acciones necessàries per tal de no permetre aquest tipus d’actuacions que obstaculitzen la lliure concurrència de tot el sector. En aquest sentit, recordem que el Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada també formem part de l’anomenada Economia Social, integrant cada any a milers de persones en el mercat laboral i per tant en la societat.

Així s’ha manifestat tant als organitzadors de Business With Social Value com a les administracions i representants polítics implicats en la iniciativa.

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari