L'Associació

Qui som

CETIP, Associació Catalana de Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada, és creada l’any 2015 amb l’objectiu d’agrupar, enfortir, coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’iniciativa Privada de Catalunya. La viabilitat econòmica i la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat dels nostres CET’s permetrà que continuïn desenvolupant-se amb el compromís de contribuir a tenir una societat més justa i equilibrada.

Hi ha la necessitat de ser actiu i reactiu. Els CET’s necessiten una veu que pugui defensar els seus interessos i que la línia d’actuació vagi en consens.


 

Iniciativa privada

Els CET’s d’iniciativa privada son un mitjà fonamental per a la inclusió de les persones amb discapacitat en el món laboral i d’aquesta manera són agents molt importants en l’economia social.

Durant la crisis, els CET’s d’Iniciativa Privada han liderat la creació de llocs de treball per persones amb discapacitat, tot i les restriccions d’àmbit pressupostari, arribant a crear, durant les últims anys, més llocs de feina per a persones amb discapacitat que la resta d’empreses ordinàries catalanes. En el nostre sector hi ha un alt grau de regulació i dependència dels agents externs. Aquesta regulació afavoreix als CET’s assistencials en detriment dels CET’s d’iniciativa privada.

No només no s’ha avançat en aspectes crítics, tot al contrari, els CET’s han sofert retrocessos importants i les amenaces a mig termini son notòries, i fan perillar la supervivència i bon treball d’aquests.


Què fem

 • Defensem els interessos i representem de forma institucional als CET’s, en els principals organismes catalans tant en l'àmbit espanyol com europeu.
 • Defensem el model de mesures alternatives que ha funcionat en els últims 15 anys com a part fonamental per la supervivència dels CET’s.
 • Negociació del conveni col·lectiu de Centres Especials de Treball.
 • Volem aprofundir en el model europeu de treball protegit per traslladar bones practiques al àmbit estatal i català.
 • Defensem la iniciativa privada com a primer motor de creació de llocs de treball als CET’s, i com el model més productiu i sostenible.
 • Defensem el manteniment d'igualtat de tractament per a tots els CET’s, per una justa assignació del pressupost en matèria de concessió de les ajudes i subvencions públiques destinades al foment de la integració laboral de persones amb discapacitat.
 • Defensem la labor dels CET’s i la seva avaluació no per l’origen que tinguin, sinó per els resultats que aconsegueixin.


Junta directiva

L’equip directiu de CETIP està format per empresaris i directius de centres especials de treball de Catalunya amb l'objectiu principal de representar i unir els CET’s d’Iniciativa Privada, per tal de defensar els interessos com un col·lectiu. No som una associació endogàmica, sinó viva i canviant, una associació adaptada a les necessitats dels CET’s del segle XXI i formada per gerents, directors, que visquin la realitat i el dia a dia.

Una nova associació on l’únic interès dels seus dirigents sigui el futur dels CET’s i on tots ens juguem el mateix, el futur de les nostres organitzacions i dels llocs de treball de milers de persones amb discapacitat. La junta directiva està formada per:

 • President: Cristian Rovira (Grupo SIFU)
 • Vicepresident: Luisa Gámez (DINAT)
 • Secretari General: Juan Torremocha (Integra PMC)
 • Tresorer: Victor del Pino (Xappy People)

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari