Nou acord de col·laboració entre CETIP i Advancegroup

Conveni CETIP Avancegroup

El passat 2 de maig CETIP va firmar un acord de col·laboració amb la consultora IT Advancegroup que permetrà a tots els socis de l’associació disposar d’assessorament tècnic i implementar l’eina de gestió per entitats socials Social.sic, desenvolupada per l’empresa tecnològica.

El conveni es va formalitzar a la seu de Grupo SIFU, un dels socis de CETIP, entre el President de l’associació, Albert Campabadal Blanco i el Gerent d’Advancegroup, Jordi Camps.

Amb la firma d’aquest acord, totes aquelles entitats sòcies de CETIP que desitgin contractar els serveis d’Advancegroup tindran un preu ajustat a les seves necessitats. Destaca, a més, les facilitats que podran obtenir en la implementació de l’eina Social.sic, una plataforma de gestió especialment dissenyada per cobrir les necessitats de les entitats d’àmbit social. Aquells socis que ho necessitin, podran implementar-la de forma conjunta per tal de compartir costos.

Aquest conveni de col·laboració se suma als avantatges que CETIP proporciona als seus associats per tal de millorar el desenvolupament dels centres especials de treball.

XV Congrés de Centres Especials de Treball

Els pròxims dies 23 i 24 d’Octubre el Palau de Congressos de València acollirà el XV Congrés de Centres Especials de Treball organitzat per CONACEE. Al congrés, que constitueix un punt de trobada i reflexió pels professionals del sector, hi participaran ponents de l’àmbit del treball inclusiu, protegit i adaptat de nivell nacional i europeu.

L’acte presenta enguany un format nou que es caracteritza per unes ponències en format col·loqui, en les quals es podrà interactuar amb els ponents, que en aquesta ocasió seran juristes, funcionaris, polítics o representants del sector. Aquest tipus de ponències permetran tenir una visió dels diferents punts de vista de la situació actual que travessa el treball inclusiu d’una manera més dinàmica i centrant la conversa en aquella informació que tingui més interès pels assistents.

Continuar llegint

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari