Jornada “El futur dels CET a Catalunya”

Fotografia de família dels diputats del Parlament de Catalunya assistents a la jornada

Ahir, dimarts 29 de novembre, es va celebrar a l’Hospitalet de Llobregat la jornada “El futur dels Centres Especials de Treball a Catalunya” organitzada per CETIP i que va reunir a diversos diputats del Parlament de Catalunya per parlar sobre el treball protegit i el paper dels CET en aquesta comunitat.

La taula rodona va comptar amb la presència dels diputats Chakir el Homrani Lesfar, del grup parlamentari Junts pel Sí i portaveu de la Comissió de Treball, Noemí de la Calle, diputada de Ciutadans i portaveu de la Comissió d’Afers Socials i Família, Pol Gibert Horcas, diputat del Partit dels Socialistes de Catalunya i portaveu de la Comissió de Treball, i Fernando Sánchez Costa, diputat al Parlament de Catalunya del grup parlamentari del Partit Popular de Catalunya i membre de la Comissió d’Afers Social i Família.

El debat, moderat per Cristian Rovira, president de CETIP, es va dividir en dos blocs: en el primer es va tractar l’aplicació del decret de mesures alternatives 86/2015 de la Generalitat de Catalunya, el finançament dels Centres Especials de Treball i l’optimització de les subvencions, mentre que en el segon bloc es va parlar sobre quin és el model de futur dels CETs a Catalunya, obrint el debat sobre com serà el sector d’aquí a cinc anys.

La jornada va reunir a portaveus de prop de 20 Centres Especials de Treball catalans, que representen a uns 7.000 treballadors amb discapacitat al nostre país.

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari