XV Congrés de Centres Especials de Treball

Els pròxims dies 23 i 24 d’Octubre el Palau de Congressos de València acollirà el XV Congrés de Centres Especials de Treball organitzat per CONACEE. Al congrés, que constitueix un punt de trobada i reflexió pels professionals del sector, hi participaran ponents de l’àmbit del treball inclusiu, protegit i adaptat de nivell nacional i europeu.

L’acte presenta enguany un format nou que es caracteritza per unes ponències en format col·loqui, en les quals es podrà interactuar amb els ponents, que en aquesta ocasió seran juristes, funcionaris, polítics o representants del sector. Aquest tipus de ponències permetran tenir una visió dels diferents punts de vista de la situació actual que travessa el treball inclusiu d’una manera més dinàmica i centrant la conversa en aquella informació que tingui més interès pels assistents.

Empreses com Airbus, Valeo, Societe Generale o Carrefour, entre d’altres, aportaran la seva experiència treballant amb els CET i donaran la seva visió de les empreses de treball inclusiu a Europa i sobre la Responsabilitat Empresarial.

El programa va dirigit a tots els Centres Especials de Treball, empreses i públic en general i permetrà donar a conèixer els problemes, les particularitats, la situació socio-laboral de les persones amb discapacitat, les ajudes i el tacte amb l’Administració.

Mira el vídeo de presentació

Veure Programa Científic

Veure Programa Social

Veure Hotel Oficial

Formalitza la teva matrícula 

Per a més informació dirigir-se a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a través del telèfon 689 028 497.

Contacti'ns sense compromís!

Contacti ara amb nosaltres mitjançant el formulari, telèfon o mail que trobarà sota aquestes línies, i esbrini tot el que podem fer per la seva empresa!

Anar al formulari

 • CETIP - l’Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  CETIP Associació Catalana de Centres Especials de Treball d'Iniciativa Privada

  Agrupar, enfortir i coordinar els esforços dels Centres Especials de Treball d’Iniciativa Privada de Catalunya.

  • Adreça

   Travessìa Industrial, 57
   08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
  • Segueix-nos

  • Escriu-nos

   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
   www.cetip.cat

  • Atenció al client

   +34 607748522

 • Formulari de contacte

  És necessari acceptar la política de privacitat per usar el formulari